Cum îți cureți plămânii de tutun. 7 ingrediente naturale care te ajută

Există 7 ingrediente naturale care te pot ajuta să-ți cureți plămânii de tutun. Iată despre ce este vorba și cum acționează.

Grepfrutul are un conținut bogat de antioxidanți care îmbunătățesc funcționarea celulelor de la nivelul plămânilor. Fumătorii care consumă grepfrut în mod regulat pot reduce riscul de dezvoltare a cancerului sau a altor afecțiuni pulmonare, scrie dozadesanatate.ro.

Usturoiul are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante care apără sănătatea plămânilor. Consumul de usturoi crud scade riscul de boli cronice.

Ghimbirul stimulează eliminarea excesului de mucus. Are proprietăți antibiotice, antiinflamatoare și aromatice care poate trata problemele pulmonare și bronhiale. 

Morcovul conține vitaminele A, C, E și K, care protejează țesuturile și celulele epiteliale. Pentru a neutraliza efectele negative ale nicotinei este recomandat să mănânci morcovi în stare crudă.

Eucaliptul este unul dintre cele mai vechi remedii pentru ameliorarea iritațiilor și a inflamațiilor cauzate de afecțiunile pulmonare. Ajută la eliminarea excesului de mucus din nări și pentru combaterea altor simptome comune asociate răcelii și gripei.

Cimbrul are proprietăți antibiotice care ucid bacteriile și virusurile care pot cauza probleme pulmonare.

Menta conține substanțe active care reduc inflamațiile și alte simptome respiratorii. Bomboanele de mentă, aburii și băile sunt doar câteva dintre modalitățile prin care îți poți curăța plămânii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel