Cum îl laudă Traian Băsescu pe Victor Ponta

Traian Băsescu a apreciat și lăudat, joi, nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru şefia Parchetelor. Președintele a spus că, totuși, el i-ar fi vrut pe "Morar la Parchetul General" și pe "Kovesi la DNA". Precizează că propunerile făcute de premier îi dau impresia că acesta a constatat că așa e bine. Președintele a adăugat că speră "că trendul bun va continua la Parchete, DIICOT, DNA". 

“Voi continua să protejez Justiţia, fie că vorbim de Parchete şi instanţele de ingerinţa politicului, sigur, acolo unde ştiu. Sper că trendul bun va continua la Parchete, DIICOT, DNA. Propunerile făcute de prim-ministru nu îmi dau niciun motiv să cred că vor fi schimbări în trendul crescător de rezolvare a problemelor care ţin de justiţie", a spus președintele Traian Băsescu.

El a adăugat că premierul Victor Ponta "a constatat că e bine. Un procuror general care a fost bine apreciat în mandatul lui cred că e o opţiune corectă, cred că a apreciat activitatea lui Kovesi.

Președintele  a spus că varianta lui  a fost "Morar la Parchetul General, Kovesi la DNA. A fost cunoscută opţiunea mea, vreau să fiţi convinşi că nu are nicio legătură cu influenţa asupra unei persoane, ci decât cu aprecierea mea pentru rezultatele profesionale ale acestora”, scrie AM Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel