Cum îi răspunde Președinția lui Ponta pe tema justiției

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a reacționat după ce premierul Victor Ponta a transmis că își pune întrebarea dacă nu cumva președintele Klaus Iohannis ar fi făcut presiuni pentru ca el să fie trimis în judecată.

Dan Mihalache a declarat, joi seara, că în cazul în care  Victor Ponta are suspiciuni cu privire la independența justiției se poate adresa Inspecției Judiciare. El a punctat că Administrația Prezidențială nu dorește să facă "ping-pong cu mingi de proastă factură".

Citește și: Kovesi îi dă o veste bună lui Ponta: ”Procurorii nu mai pot …”

"Ponta are un anumit stil. Victor Ponta este în nota obișnuită a declarațiilor pe care le face crezând că este foarte inteligent dacă le ascunde sub formule vagi. Noi, la nivelul Administrației Prezidențiale, nu dorim să facem ping-pong cu mingi de proastă factură, pentru că acum avem treabă. Dacă dl Ponta are vreo apăsare foarte mare și o suspiciune, cum spune, cu privire la independența justiției, se poate adresa Inspecției Judiciare. Oricum are experiență consolidată", a comentat Dan Mihalache declarația lui Victor Ponta referitoare la președintele Klaus Iohannis.

Dan Mihalache face parte din delegația care îl însoțește pe șeful statului în vizita oficială din SUA.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi seara, că își pune întrebarea dacă nu cumva Klaus Iohannis ar fi făcut presiuni pentru ca el să fie trimis în judecată, susținând că "președintele României trebuie să fie un pic mai echilibrat".

Vezi aici detalii: Ponta: "Mă întreb dacă Iohannis nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel