Cum glumesc Dragnea și Antonescu pe tema plagiatului

teleorman dc
teleorman dc

Președintele PNL, Crin Antonescu, și secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, au depus ieri candidaturile pentru alegerile parlamentare, găsind timp în momentul procedurii de depunere a dosarelor, să glumească pe tema plagiatului.

Tandemul electoral dintre Crin Antonescu și Liviu Dragnea s-a oficializat ieri în Teleorman. În timpul depunerii dosarelor la Biroul Electoral Județean, cei doi membri ai Uniunii Social Liberale au glumit pe tema unor posibile întrebări puse de membrii BEJ, invocând procedura în caz de plagiat, scrie digi24.ro.

Discuție Antonescu - Dragnea:

Crin Antonescu: La lucrările astea de diplomă, când ai un proiect, îți pun întrebări din dosar, știi? Liviu Dragnea: Și la plagiat tot așa e? Crin Antonescu: Nu știu!

Seretarul general al PSD s-a arătat emoționat, subliniind importanța momentului pentru cariera sa politică. ”Sunt mai emoționat decât Antonescu. E pentru prima oară când candidez la parlamentare. Am candidat pentru tot judeţul, acum pentru o bucățică. E un moment important și sunt onorat că și domnul Antonescu candidează aici,” spune Liviu Dragnea.

Crin Antonescu va candida pentru un loc de senator în Colegiul 2 din Teleorman, care se suprapune cu colegiile de deputat pentru care se vor lupta Liviu Dragnea și Marin Almăjanu, la alegerile parlamentare din nouă decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel