Cum fuge Traian Băsescu de Bercea Mondial. Ce spune Bogdan Chirieac

Președintele Traian Băsescu a ieșit într-o declarație de presă în care a evitat subiectele ce ridicau semne de întrebare ce-l priveau, dar pe care le-a trecut în revistă. 

"Pe o presă care este sufocată de subiecte de tipul Bercea, Voiculescu și alte probleme de justiție, aș vrea să revenim la probleme reale și astea sunt reale, dar sunt altele mai importante cu care se confruntă țara" și-a început Traian Băsescu declarația de presă continuare cu subiecte despre promulgarea legilor pentru ratificarea Acordurilor de asociere între UE şi Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, despre scrisoare trimisă lui Victor Ciorbea și despre blocarea reducerii CAS. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv" moderată de Răzvan Dumitrescu", că președintele Traian Băsescu "Domnul Băsescu putea folosi pretextul acestei ieşiri, după o lună şi jumătate de tăcere absolută, să vină să vorbească despre marile probleme ale naţiunii, după care să accepte întrebările. Naţiunea aştepta altceva de la Băsescu în această seară. Probleme discutate cântăresc cât o bulă de aer. Felul cum a evitat întrebările nu-i face un serviciu de imagine. Prin faptul că a evitat aceste lucruri nu a reușit decât să dea semnalul că fuge de aceste întrebări". 

Mai mult, analistul vede un mesaj de pace Băsescu-Ponta, declarația președintelui care nu s-a axat pe atacarea premierul decât în "surdină". 

Președintele a făcut declarația de presă în ziua în care a apărut motivarea arestării preventive a fratelui său, Mircea Băsescu. Însă, așa cum a precizat încă de la început, problemele economice și legislative au fost mai importante pentru președinte decât un răspuns clar la acest scandal Bercea-Băsescu în care toate părțile sunt arestate și în care i-a fost precizat numele președintelui Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel