Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple și de succes. Vei fi lăudat!

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Dacă te numeri printre norocoșii care stau la curte și pot face un gratar la "iarba verde acasa", de 1 mai, trebuie să știi că există câteva trucuri simple care îți asigura succesul. Iată cum se face un grătar perfect.

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Curăţă bine grilajul grătarului. Astfel, preparatele se vor frige mai bine şi vor avea un aspect uniform. Dacă nu vrei ca toate ingredientele să se lipească, foloseşte puțin ulei sau grăsimea în plus de la carne pentru a unge zăbrelele.

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Poţi să marinezi carnea în compoziţii care includ neapărat lichide acide şi ierburi sau legume cu gust puternic, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Poţi pregăti sosuri gustoase din miere şi sirop de arţar, pe care să le întinzi pe carne cu puţin timp înainte de a o lua de pe foc, sau poți prepara din muştar, ierburi şi condimente o compoziţie în care să înmoi carnea şi care să formeze o crustă gustoasă deasupra acesteia.

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple și de succes. Vei fi lăudat!


Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Lasă fumul să cuprindă carnea şi să se impregneze în ea. În funcţie de lemnul pe care îl foloseşti, mâncarea va avea un gust şi un miros speciale. Unul dintre cele mai importante trucuri este să aşezi carnea în funcţie de zonele în care este distribuită căldură. În general, mijlocul este cel mai fierbinte şi lateralele au o temperatură mai scăzută.

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Nu este recomandat să faci puiul prima dată şi nici să-l aşezi în mijloc deoarece rişti să-l arzi. Dacă ai felii din carne de porc groase şi cu puţină grăsime, pregăteşte-le pe ele mai întâi şi poziţionează-le în mijlocul grătarului.

Cum faci cel mai bun grătar. Trucuri simple. Permite mâncării să prindă o crustă frumoasă şi abia apoi întoarce-o pe partea crudă. Nu înfige furculiţa în ingreidente imediat după ce le-ai luat de pe foc. Micii, cârnaţii şi friptura vor fi mai bune după 10 minute de odihnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel