Cum explică USR principala acuzație care i se aduce

În lumea politică, Nicușor Dan și USR-ul său sunt acuzați că nu-și asumă apartenența la o anumită ideologie politică. Clotilde Armand a explicat că USR nici nu va face asta prea curând.

"Primim tot mai des acuze despre lipsa de ideologie și doctrină politică în cadrul Uniunii Salvați România. Vă mărturisesc că nu ideologia politică schimbă destinul unei națiuni și nici buna guvernare nu depinde de aceasta.

Trăim un fals experiment politic, partidele de dreapta adoptă măsuri de stânga și invers. Ideologii din epoca comunistă plutesc pretutindeni vopsite în doctrine democratice. Agresivitatea unor lideri politici fără nici o înzestrare dețin funcții de decizie importante în stat, condamnați penali care conduc partide, un fost șef de stat atacă neobosit justiția și plagiatori care se consideră mari intelectuali sunt doar câteva exemple. 26 de ani aceste false teme au guvernat țara și vă întreb, ce au oferit înafară de interesele lor transpartinice?

Fac un apel către toți cei cred că pot să participe alături de USR, hadeți să salvăm România de singura ideologie cunoscută de vechea și actuala clasă politică, corupția", scrie Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel