Cum explică Liviu Dragnea votul deputaților în cazul lui Mădălin Voicu

Respingerea de către plenul Camerei Deputaților a cererii DNA pentru încuviințarea arestării lui Mădălin Voicu se datorează, între altele, simpatiei de care se bucură deputatul, iar aceasta nu poate fi sancționată, consideră președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a declarat, miercuri, că a votat, în plenul Camerei Deputaților, în favoarea cererii DNA.

"Din ce am înțeles de la colegii mei, unii au votat ca mine pentru ridicarea imunității, alții au votat împotrivă. Situația e că de la toate partidele s-a votat și pentru și împotrivă", a detaliat Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă social-democrații "au votat cu simpatie", Dragnea crede că "asta a contat". "Astăzi, de dimineață, discutând cu unii colegi de-ai voștri la Senat, chiar asta mi-au spus că, din ce au simțit, din ce au vorbit cu colegii mei, a existat o oarecare simpatie și se pare că asta a contat", a spus președintele PSD, citat de Agerpres.

"Nu poate fi sancționată, chiar nu poate fi sancționată și nu există un vot cu nume și prenume totuși", a completat el, întrebat dacă simpatia poate fi sancționată.

Nici în cazul deputaților care au votat împotriva solicitării DNA nu este vorba despre sancțiuni. "Nici măcar nu știm care sunt aceia, pentru că, dacă un sistem informatic atât de lăudat nu ne poate spune cine a votat și cine nu a votat, dar un sistem bazat pe bile?", a argumentat Liviu Dragnea.

Plenul Camerei Deputaților a respins, miercuri, solicitarea DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Mădălin Voicu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel