Cum explică Flavia Pennetta dezastrul din meciul cu Simona Halep

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Aflată la prima participare din carieră la Turneul Campioanelor, Flavia Pennetta a primit o corecție în meciul de debut, din partea Simonei Halep. Românca și-a luat revanșa în fața italiencei pentru eliminarea suferită în semifinalele de la US Open și s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-3.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. La finalul partidei, Flavia Pennetta a recunoscut că Simona Halep nu i-a lăsat practic nicio şansă în primul duel din Grupa Roşie de la Singapore.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Mi-a lipsit un pic de energie. Am vrut să accelerez şi să dau mai multă viteză jocului, dar nu am reuşit să o fac. Nu a fost o problemă de ordin fizic.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Ea a fost foarte bună şi a făcut un prim set perfect. Dacă nu o ataci şi îi dai timp, îţi poate face mult rău. Acum, obiectivul e să mă recuperez şi să-mi recapăt forţele pentru următorul meci", a spus Flavia Pennetta presei din Italia.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Chiar dacă a pierdut în faţa Simonei Halep, italianca are în continuare un bilanţ pozitiv în duelurile directe cu a doua jucătoare a lumii. Flavia Pennetta a câştigat patru dintre cele şase dueluri împotriva româncei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel