Cum ești ca mireasă în funcție de zodia ta. Ce regrete vei avea și ce spune lumea

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Gusti Mega)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Gusti Mega)

Atunci când ne gândim la zodii, ne dăm seama că acestea sunt unite sub umbrela unor trăsături comune. Cum anume ești ca mireasă în funcție de zodia ta? Cine planifică nunta la sânge și cine nu ar merge nici la propria nuntă? 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

S-ar putea să fii printre acele mirese neconvenționale care vor dori o nuntă pe placul lor pe care e posibil să o planifici în totalitate pentru ca în ultimul moment să schimbi complet tema, decorul și meniul, spre disperarea celor din jurul tău. Pe de altă parte, se anunță un adevărat război al tăierii invitaților de pe listă. Ceea ce se anunța o nuntă mare inițial, se va dovedi o revoluție. 

un lucru pe care o să îl regreți: că ai lăsat-o pe mătușa de la Fetești să participe. Știai că o să te calce pe nervi.

ce o să vorbească toată lumea: că nu le-ai dat sarmale, cine a mai pomenit asta? Nuntă fără sarmale?

Taur/ Ascendent în Taur

Probabil că ai stat să planifici evenimentul cam 2 ani și jumătate sau chiar 3. Ai făcut calcule peste calcule, ai negociat cu cei de la restaurant. Ai mers la degustarea meniului și l-ai bătut la cap pe mire să verifice de mai multe ori vinurile care vor fi servite. Ai anunțat din timp invitații cât au de plată, cât costă meniul și ai pregătit plicuri pentru ei pe masă în caz că au uitat să își ia de acasă. 

un lucru pe care o să îl regreți: că nu ai făcut și tu ca ăia din străinătate o listă cu cadouri pe net pe care să ți le livreze magazinul direct, nu să stai să mai cari tu toate pungile. 

ce o să vorbească lumea: numai de bine: au mâncat pe săturate, au dansat fantastic, și bufetul ăla de dulciuri, așa ceva rar vezi.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ai citit o grămadă despre toate aspectele potrivite nunții, ai ales data după mișcările Soarelui, te-ai asigurat ca nu cumva să fie Mercur retrograd, că nu semnezi contracte pe așa ceva, apoi ai vorbit cu invitații, te-ai răzgândit de vreo o mie de ori cu privire la locul unde trebuie să se desfășoare totul. Până la urmă ai lăsat prietenii să aleagă ce le-ar plăcea după ce ai făcut un poll. Ai avut o cabină specială de făcut poze la minut și cele mai faine focuri de artificii. 

un lucru pe care îl regreți: nu a venit suficientă lume, au fost doar 300 de persoane.

ce o să vorbească lumea: că nu le-a plăcut restaurantul, ei votaseră altceva.

Rac/ Ascendent în Rac

Ți-ai găsit destul de repede rochia perfectă, a fost dragoste la prima vedere, culori calde, o ușoară tentă de roz, buchetul de bujori roz, voalul pe care l-a purtat mama, dar și bunica, bijuteriile de familie. Desigur că întreaga familie este invitată, ai făcut în așa fel încât să te asiguri că mesele rotunde sunt mari și toată lumea poate conversa cu toată lumea. Te-ai asigurat că vă vedeți cu toții la ciorba de potroace a doua zi la nași acasă și apoi mergeți la voi acasă și continuați cu o mică petrecere și acolo. 

un lucru pe care îl regreți: nu a mai trăit bunica să vadă și ea ce frumos a ieșit totul.

ce o să vorbească lumea: ca de obicei, or să se bârfească între ei.

Leu/ Ascendent în Leu

Ai făcut tot posibilul să ai cea mai strălucitoare rochie cu cristale Swarovski, nimeni nu știe cât ai dat pe ea și nici nu o să afle nimeni nimic legat de creditul ăsta. Ai reușit să îi împaci pe toți ca să ai pozele perfecte de familie. Tortul cu șapte etaje are consistența perfectă și 401 de trandafiri sculptați în zahăr și marțipan. Cascade de flori coboară din tavan, iar piramida de pahare de șampanie este mai îmbietoare ca niciodată. Ah, uite, a venit și presa!

un lucru pe care îl regreți: nu ești sigură dacă decorul a fost suficient de opulent, trebuia să te ocupi singură de lumini.

ce o să vorbească lumea: or să te bârfească, iar tu o să fii încântată pentru că știi că doar cei importanți sunt bârfiți.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel