EXCLUSIV  Cum e văzută România în PE de când a venit PNL la guvernare. ”Vă spun sincer. O văd inclusiv în plen”

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a vorbit despre modul în care s-a schimbat percepţia din Parlamentul European asupra României de când PSD nu mai este la guvernare. 

Europarlamentarul PNL afirmă că lucrurile s-au schimbat în Parlamentul European o dată cu realegerea lui Klaus Iohannis şi cu venirea PNL la guvernare.

"Vă spun sincer că, o dată cu realegerea preşedintelui Iohannis şi cu schimbarea Guvernului, percepţia s-a schimbat puţin. O văd nu doar în grupul PPE, ci în plenul Parlamentului European. Nu se poate schimba de pe o zi pe alta. Sunt şi interese politice, trebuie să admitem acest lucru, dar erau şi foarte mulţi factori obiectivi care făceau ca România să aibă o imagine foarte proastă. Uneori mai mult decât schimbările în sine – care au existat sau au fost încercate – chiar şi o anumită retorică greşită care se făcea la Bucureşti fără să fie bazată pe o poziţie de forţă, atieuropeană, eurosceptică, ne făcea să fim priviţi greşit", a declarat europarlamentarul Cristian Buşoi.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel