Cum comentează Iliescu anunțul lui Ponta că pleacă din politică

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, și-a exprimat, pentru stiriesurse.ro, o primă reacție privind anunțul de pe Facebook al premierului Victor Ponta, în care își exprima intenția de a se retrage din politică, după ce PSD va câștiga bătălia vitală din acest an: alegerile prezidențiale.   

Întrebat cum motivează anunțul controversat al premierului Ponta, postat sâmbătă pe pagina de socializare, legat de prioritățile din viața sa după alegerile prezidențiale,fostul președinte Ion Iliescu a declarat: "Nu pot să comentez nimic pentru că n-am apucat să vorbesc cu dl Ponta și nu cunosc natura acestor comentarii. Chestia cu tinerețea...el este un om tânăr, la 20 de ani e cam greu să accezi. El la 40 de ani este cel mai tânăr prim-ministru, așa ca reflecția nu e motivată", a declarat Ion Iliescu pentru sursa citată.

Într-un mesaj postat vineri pe Facebook, premierul victor Ponta dădea de înțeles că se va retrage din politică până la sfârșitul acestui an: "În noiembrie, după ce câștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel