Cum comentează Chirieac și Savaliuc declarația lui Băsescu despre CNP-rile de la STS

basescu-telefon
basescu-telefon

Declarația lui Traian Băsescu, de miercuri seara, referitoare la CNP-urile care ar putea fi luate de la STS, a fost comentată  la emisiunea "Subiectiv" a lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3. 

“Eu nu cred că vreodată un operator ar modifica rezultatul procesului verbal din secţia de votare să transmită altceva, pentru că ei sunt militari. Dar, Ponta vrea să numească secretar de stat şi trei subsecretari de stat, deci vor pune politruci. Acesta este un Serviciu care garantează securitatea comunicaţiilor statului român, de aceea se şi transmit de STS, nu de operatori civili, datele electorale. Gândiţi-vă că acest Serviciu deţine toate bazele de date ale Ministerului Sănătăţii, ale Ministerului Muncii. Păi ce de liste cu CNP-uri scoţi de-acolo, ar fi raiul lui Dragnea”, a declarat Traian  Băsescu, miercuri seara.

"Domnul Traian Băsescu a scăpat un mare porumbel" a declarat Răzvan Savaliuc, referindu-se la declarația lui Băsescu despre STS. "Acolo, Băsescu a spus un lucru mare, că operatorii de la compania de telefonie mobilă nu pot vedea localizarea, iar aceasta s-ar putea recunoaște, dar legea interzice localizarea. Exact acest lucru a spus presa de la început, ei au avut localizarea, dar din neglijență sau din mai multe rațiuni au mințit clar", a mai declarat Savaliuc.

Analistul Bogdan Chirieac, referitor la situația  CNP-urilor a declarat că această problema ar fi și o declarație pentru export pentru Unchiul Sam. "Asta pentru că au comunicat mai bine la Unchiul Sam, cum s-a văzut în vara lui 2012. De asemenea,  am văzut ce s-a întâmplat și cu doamna Nuland, care a venit în ianuarie la noi. Acum am înțeles de ce unii dintre noi nu au fost lăsați să se întâlnească cu doamna Nuland, pentru că vorbește foarte urât în particular. În opinia mea este mai mult un mesaj pentru extern, nu pentru intern", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel