Cum au reușit dinamoviștii să-l păcălească pe Gigi Becali

Coregrafia reușită de fanii dinamoviști la meciul dintre Steaua și Mancester City face înconjurul lumii, ziare din toată lumea scriind despre "farsa secolului". Câinii roșii au reușit să-l păcălească pe Gigi Becali într-un mod care va rămâne în istoria fotbalului românesc.

Înainte de startul partidei dintre Steaua și Mancester City, la una dintre peluze a apărut mesajul "Doar Dinamo Bucureși". Deși ați putea crede că fanii dinamoviști s-au infiltrat pe stadion, mesajul a fost afișat chiar de steliști. Cum a fost posibil?

GSP scrie că Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui show la meciul de marți.

Pentru a-l convinge pe patronul Stelei, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o coregrafie 3D a celor de la Dortmund. Aceștia i-au spus lui Gigi că prima coregrafie va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare coregrafii.

Surse apropiate fanilor dinamoviștii susțin că un clip care arată modul în care a fost realizată farsa va fi publicat de membrii galeriei lui.

Ce scrie presa internațională

Publicaţii din Grecia, Italia, SUA sau Anglia au preluat ceea ce site-ul 101greatgoals.com a catalogat drept "farsa secolului", povestea fiind relatată inclusiv de cotidianul britanic The Guardian.

"Coregrafia Stelei Bucureşti, sabotată de fanii lui Dinamo Bucureşti", au titrat englezii, prezentând şi detalii ale "operaţiunii".

"Oficialii Stelei Bucureşti au înroşit după o farsă pusă la cale de marii rivali Dinamo Bucureşti prin care coregrafia pentru meciul de calificare în Champions League cu Manchester City a fost sabotată.

Cu mari speranţe înainte de vizita echipei lui Pep Guardiola, patronul Stelei, Gigi Becali, a aranjat realizarea unei coregrafii pe Naţional Arena prin care să marcheze împlinirea a 30 de ani de la victoria din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Totuşi, când mozaicul uriaş a fost "descoperit", mesajul afişat a fost "Doar Dianamo Bucureşti".

Conform informaţiilor din România, coregrafia a fost realizată de un grup de fani ai lui Dinamo, care s-au prezentat înaintea meciului drept profesionişti gata să ajute la realizarea spectacolului", notează The Guardian.

Ovidiu Raetchi: Cea mai mare operațiune secretă din istoria României

Deputatul PNL a reacționat pe Facebook după nebunia reușită de dinamoviști și a catalogat-o drept cea mai mare operațiune secretă din istoria României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel