Cum au fost convinse firmele să aibă semnătură digitală. Rogojinaru: "Dacă ştie asta, sigur o face!"

Liviu Rogojinaru, secretar de stat în ministerul Economiei, a explicat cum a convins ministerul firmele, dar şi persoanele fizice să aibă semnătură digitală. 

"Vizavi de identitatea electronică, i-am chemat pe operatorii din România, i-am rugat şi i-am şi convins să se mişte foarte repede şi iată că s-a putut. Şi am mai făcut ceva. Am spus că cel mai bun mod de a-i ajuta pe oameni este să le creezi câmpul în care să îşi desfăşoare activitatea. De asta, absolut tot ce se întâmplă la Ministerul Economiei este cu semnătură digitală în ultimele luni. Toate fondurile europene care se accesează ajung la oameni cu semnătură digitală. Asta a mai adus încă câteva zeci de mii de entităţi, persoane fizice şi juridice, care au scos această semnătură ca să acceseze banii. Interesul e cel care primează. 

Omul spune că parcă ar da, parcă nu ar da banii pentru această semnătură digitală. Dar dacă ştie că trebuie să primească nişte bani, se duce sigur şi o face", a declarat Liviu Rogojinaru, secretar de stat în ministerul Economiei, cu ocazia Zilei Naţionale a Comerţului Online, în cadrul unui eveniment online organizat de Asociaţia Română a Magazinelor Online. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel