Cum arată părinții Iuliei Vântur. Sunt mai îndrăgostiți ca oricând!

De Valentine s Day, Iulia Vântur a petrecut alături de părinții ei în India. Vedeta despre care presa scrie că ar fi iubita actorului indian Salman Khan a preferat ca de Ziua Îndrăgostiților să sărbătorească dragostea dintre părinții ei.

Iulia Vântur și-a adus părinții în India, unde au petrecut Valentines Day în mijlocul naturii, la temperaturi de vară. „Acesta este Valentin! Și ea este ziua lui (ei)! Acesta este motivul pentru care sunt aici - Dragoste! Nu suntem mari fani ai zilei de azi, dar credem că vom folosi orice ocazie pentru a ne exprima dragostea. Nu există alt sentiment mai nobil și mai frumos decât dragostea. Iubirea pentru părinții noștri, pentru iubitul nostru, familie și prieteni. Mă simt binecuvântată să-i am pe toți în viața mea. Împărtășește dragostea! Prima mea parte a zilei”, a scris Iulia Vântur pe pagina ei oficială de socializare.

Iulia Vântur încheia conflictele în brațele mamei

Vedeta își amintește cu drag de copilărie și de felul în care părinții au crescut-o. „Mama era si inca este o femeie foarte eleganta. Încercam să fur de la mama, motiv pentru care de când eram mică am luat toate rochiile ei, pantofii, brățările, încercam să fiu eu mama. Eram cele două femei în casă pentru că tata era mai tot timp la job și toate veneau pe capul ei. Eu aveam obiceiul să nu ascult neapărat, să iau cuvântul ei și să-l întorc puțin și făcea așa o rotire dupa masă, ea după mine. Am avut mici conflicte, dar de fiecare dată s-au terminat cu o îmbrățișare”, povestea în urmă cu ceva timp Iulia Vântur.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel