Cum ar putea avea bucureștenii un al doilea Centru Vechi-VIDEO

Daniel Băluță, primarul interimar al Sectorului 4, explică de ce bucureștenii nu se pot bucura încă de un al doilea pol de distracție, similar Centrului Vechi, care s-ar preta în zona cuprinsă între Piața Coșbuc și Parcul Carol. 

În urma tragediei de la clubul Colectiv, tinerii dornici de distracție au ocolit inclusiv Centrul Vechi. Cum Capitala dispune și de alte zone cu potențial, Val Vâlcu, l-a întrebat pe primarul interimar al Sectorului 4, Danile Băluță, la interviurile live DC News, de ce între între Piața Coșbuc și Parcul Carol, o zonă foarte frumoasă în care se află și strada în trepte, nu se amenajează un al doilea "Centru Vechi", cu restaurante cochete și mini-hoteluri.

"Fac parte dintr-o categorie restrânsă de oameni care spune... noi facem și nu eu fac. Fac această afirmație pentru că, așa cum și în cazul Deltei Văcăreștilor, am văzut că sunt doar proiecte care sunt plimbate pe firmament și în privința inclusiv a acestui proiect, ca și în cazul altor poiecte, nu a existat dorință. Subliniez că planurile, proiectele multianule au lipsit din viața urbei noastre. Vedeți aceeași dezorganizare la pasajul Piața Sudului. (...) Trebuie să vedem care este faza în care ne facem proiectele, pentru asta ne trebuie 6-8 luni de zile, după care le implementăm", a explicat Daniel Băluță.

"Dacă vă alege, în câte luni, ani, mandate mergem la o cafea și o pizzerie în noul centru civic, istoric", a întrebat Val Vâlcu.

"La viteza pe care o are administrația publică locală în București, cu multă bunăvoință, sunt realist, cel mai devreme, în două mandate. Voi folosi un criteriu de comparație la pasajul Piața Sudului: a luat cam un an și patru luni să fie mutate utilitățile", a replicat primarul interimar al Sectorului 4, precizând însă că "toată acea zonă, fiind zona istorică, este administrată de Primăria Capitalei".

Vezi răspunsul de la min: 41:40

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel