Urmărește emisiunea live


Cum aduce EBa veștile bune, când Ponta le aduce pe cele proaste

elena_basescu_strasbourg
elena_basescu_strasbourg

Elena Băsescu se mândrește pe Facebook cu... veștile bune, la care a contribuit. Ea specifică că de la "1 iulie se scumpesc toate" însă explică că a susținut un demers în Parlamentul European care este o veste bună venită de la Bruxelles pentru românii supărați de scumpiri. 

"Astfel pentru un apel făcut în altă ţară a UE nu se va plăti mai mult de 0,24euro/minut, iar pentru un apel primit tariful maxim va fi 7 eurocenţi. Asta în timp ce tariful privind transmiterea de date nu va depăşi 0,45euro/MB", scrie Elena Băsescu. Adaugă: "Am fost una dintre susţinătoarele acestui regulament ( tarifele la roaming afectându-mă în mod direct ) şi mă bucur foarte mult să-l văd pus în aplicare. :)".

Nu la fel de mult o afectează și pescuitul, se pare. Una dintre gafele recente făcute de Elena Băsescu în Parlamentul European este legată de faptul că a citit alt discurs în cadrul unei dezbateri privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului. Și a citit un discurs despre "Strategia UE pentru regiunea arctică". "Nu a fost greșeala mea, a fost greșeala staff-ului tehnic de la prezidiul plenarei. Eu mă înscrisesem pentru dezbaterea privind "Strategia Uniunii Europene pentru regiunea arctică" și mi s-a oferit cuvântul fără să-l cer la dezbaterea privind "Blocajul instituțional în ceea ce privește planurile multianuale de gestionare a pescuitului". Tabela electronică ce anunța titlurile dezbaterilor nu funcționa în acel moment. Abia mă întorsesem în plen și nu aveam de unde să știu ce subiect se dezbătea", spune EBA pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel