Cum a slăbit Sabina Iosub. Dietă - S-a aflat secretul

Foto: Facebook Sabina Iosub
Foto: Facebook Sabina Iosub

Sabina Iosub a dezvăluit la "Sinteza zilei"cum a reuşit să slăbească 35 de kilograme.

"Nu am fost genul de om care să mănânce cu nemiluita, care să se gândească la mâncare, sau care să nu facă sport, dimpotivă. Toată viaţa am făcut sport, am înotat, am făcut karate, schiez, merg cu patine. Ceea ce nu am ştiut despre mine şi nu au ştiut nici ai mei, a fost faptul că eu aveam un defect din naştere despre care nu am ştiut niciodată. Toată partea superioară a corpului meu era, de fapt, stomacul.

Am ţinut toate curele posibile. De la înfometat la mâncat doar fructe, doar legume, doar carne. Am ţinut o cură în care o săptămână am mâncat numai carne. S-a mişcat puţin organismul atunci, dar nu a fost suficient. 

La un moment dat, am întâlnit-o pe Luiza Pârvu, o nutriţionistă care a stat de mână cu mine luni de zile şi a observat că nu se mişca nimic în sensul greutăţii. Ea a fost cea care m-a îndreptat spre un medic renumit, doctorul Copăescu şi echipa sa medicală. Oamenii aceia m-au analizat, au făcut toate analizele, la un moment dat, doctorul Copăescu m-a privit în ochi şi a zis: "Tu ai suferit de foame toată viaţa ta, nu?". 

O luptă colosală

Nu mi-e uşor să vorbesc despre asta. Pentru mine a fost o luptă toţi aceşti ani. Având un stomac uriaş, şi eu mâncând foarte puţin, niciodată mâncarea din stomacul meu nu ajunge în partea superioară, acolo unde sunt senzorii de saturaţie. 

Corpul nu a mai știut ce să facă. Acumula orice mâncam. Mâncam o frunză şi ea se regăsea a doua zi pe cântar. Mulţi s-au gândit că poate am probleme cu tiroida. Eu ştiam că este ceva în neregulă cu mine, însă nu am ştiut niciodată până când oamenii aceştia nu mi-au arătat. Am făcut o operaţie care a fost, de fapt, salvarea mea. Din octombrie 2017 am o nouă viaţă", a spus Sabina Iosub. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel