Cum a reușit un grup de suporteri ai echipei Chelsea să ajungă la Amsterdam și nu la București

suporteri_chelsea
suporteri_chelsea

Un grup de suporteri ai echipei Chelsea nu vor putea să-și susțină jucătorii, joi seară, la București pe Arena Națională, întrucât au anticipat greșit rezultatul meciurilor retur din 16-imile Ligii Europa și au făcut rezervări pentru Amsterdam.

Potrivit site-ului oficial al deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea, mai mulţi suporteri ai echipei londoneze se vor afla joi în Amsterdam, unde și-au făcut rezervări, după ce în turul 16-imilor Ligii Europa Ajax a învins pe Steaua cu 2-0.

"În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se va afla un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai «albaştrilor», care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au zis că vor economisi bani, cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam. Cel puţin e clar ce echipă vor susţine fanii olandezi la meciul de diseară", notează sursa citată.

chelseafc.com notează, totodată, și că patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formaţiei Queen pe stadion. "Nu se va auzi Queen diseară. Controversatul politician de dreapta şi patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis această muzică pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions»", a precizat chelseafc.com.

În această seară, pe Arena Națională, începând de la ora 20.00, se va disputa meciul Steaua București -Chelsea Londra, partida contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel