Cum a oprit Becali, din închisoare, transferul lui Chiricheș în Anglia

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Steaua a primit o ofertă de opt milioane de euro de la Tottenham pentru fundașul Vlad Chiricheș, însă Gigi Becali a blocat transferul, de după gratii.

Impresarul Ioan Becali a anunțat că mutarea trebuie să se perfecteze azi, pentru că englezii nu pot aştepta, lucru care l-a nemulțumit pe patronul Stelei. Într-o intervenție la Digisport, managerul Stelei Mihai Stoica a reprodus ce i-a transmis Gigi Becali din închisoare:

"Există o ofertă pentru Chiricheş, de opt milioane de euro. Nu ştiu unde a văzut Gigi declaraţia, dar m-a sunat şi mi-a spus: «Nu aşteaptă Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate să aştepte o zi? Atunci nu mai este de vânzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept aşa ceva».

Cred că dacă nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai interesează Chiricheş la absolut nici o sumă.

Chiricheş datorează Stelei mai mult decât Steaua îi datorează lui. Nu mai pleacă până în iarnă. L-am anunţat şi pe Chiricheş", a declarat Mihai Stoica, citat de gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel