Cum a jucat Bayern Munchen în ... 12 jucători. Bavarezii au câștigat pe teren, dar riscă să piardă la masa verde

Bayern Munchen a învins-o pe SC Freiburg cu scorul de 4-1, sâmbătă, în deplasare, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului de fotbal al Germaniei, însă riscă să-l piardă la ''masa verde'', după ce a evoluat în 12 jucători vreme de câteva zeci de secunde pe finalul întâlnirii.

În urma unei confuzii la afişarea schimbărilor, Bayern s-a regăsit în 12 jucători pe teren vreme de circa 20 de secunde, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Incidentul s-a petrecut în min. 86, când Corentin Tolisso şi Kingsley Coman trebuiau să fie înlocuiţi cu Marcel Sabitzer şi Niklas Suele. Însă, al patrulea oficial a arătat un număr greşit pentru Coman, iar francezul a mai jucat câteva secunde.

Al patrulea oficial a arătat numărul greşit. Coman nu a ştiut că trebuie să iasă de pe teren. Au fost opt sau nouă secunde, cred, în care am jucat aşa. Nu a fost un incident care să decidă soarta meciului, dar a fost, totuşi, ciudat, a declarat antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann.

Antrenorul lui Freiburg, Christian Streich, a precizat că echipa sa nu va face apel.

Arbitrul Christian Dingert a menţionat că incidentul a fost notat în raportul său.

A fost afișat numărul greșit la schimbare



A fost afişat numărul greşit, iar Coman nu şi-a dat seama că e vorba despre el. În timp ce se clarifica situaţia între echipă şi oficiali, a fost neglijat faptul că jucătorul trebuia scos de pe teren. E un lucru deranjant, a declarat arbitrul Dingert.

Am întrerupt jocul. A durat ceva ca să clarificăm lucrurile. Din acest motiv au existat opt minute adiţionale. Am notat în raportul de meci ce s-a petrecut. În cele 16 secunde nu s-au întâmplat multe şi acum situaţia va fi judecată de colegii de la Federaţia Germană de Fotbal, a mai spus oficialul.

Experţii estimează că Bayern riscă o sancţiune, eventual pierderea celor trei puncte obţinute.

Leon Goretzka (58), Serge Gnabry (73), Kingsley Coman (82) şi Marcel Sabitzer (90+6) au marcat golurile campioanei, în timp ce Nils Petersen a înscris golul de onoare al gazdelor (63).

Principala contracandidată, Borussia Dortmund, a fost învinsă acasă de RB Leipzig cu 4-1, francezul Christophe Nkunku marcând un gol şi oferind trei pase decisive, spre dezamăgirea celor 81.000 de spectatori (o premieră la Dortmund din 2020). Konrad Laimer a reuşit o dublă (21, 30), apoi i-a întors favoarea lui Nkunku (58), Dani Olmo marcând ultimul gol (86). Pentru Borussia a înscris olandezul Donyell Malen (84).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel