EXCLUSIV  Cum a intervenit Iohannis pentru PNL. Subiectul ascuns de consultări

DCNews Team / 16 dec 2016 / 15:37 Salveaza PDF Comentarii

Președintele Klaus Iohannis a evitat subiectul rezultatului dezastruos obținut de PNL la alegerile parlamentare prin lansarea unei alte discuții despre consultări. 

”Strategia lui Iohannis cu consultările a fost bună pentru că a ridicat o temă legitimă pe agenda publică. În loc să vină să dea explicații despre eșecul partidului său, că viziunea și oferta propuse de Iohannis și PNL a fost respinsă de electorat, în loc să fie pus în dificultate să explice aceste lucruri, Iohannis a ridicat tema consultărilor, PSD le-a respins, au intrat în discuții pe tema Constituției, a depășit momentul critic.” a afirmat sociologul Alfred Bulai pentru dcnews.ro

Totodată, președintele ”a transmis PNL-ului ideea că mai are o șansă. Prin faptul că a spus că nu-l pune pe Dragnea, mai dă o rază de speranță PNL-ului, e precum contestația la examenul de admitere, știi că nu ai nicio șansă, dar speri să mai crești. Pe de altă parte, vor ceda ambele părți, pentru că nu-și permit o criză lungă. Atât Iohannis, cât și Dragnea trebuie să se gândească la restul cetățenilor”. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +7    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1