Cum a ajuns Eckstein-Kovacs Peter, omul lui Băsescu, să fie propus de Barna Avocat al Poporului

Dan Barna  FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Cum a ajuns avocatul Eckstein-Kovacs Peter, omul lui Traian Băsescu, să fie propus pe funcția onorifică de Avocat al Poporului de către Dan Barna?

Cei de la Rise Project anunță că proiectul de "incluziune socială pe piața muncii a persoanelor vulnerabile și cu dizabilități" însemna o plăcintă de 3,5 milioane de euro. Cei care "au gustat-o" sunt: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj (țineți minte!!!) și Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare – DCG, compania lui Dan Barna și a asociatului său dintotdeauna, Dragoș Jaliu. Firmei lui Barna i-a revenit o felie de 250 de mii de euro ca să administreze proiectul regional în numele CJ Alba. Echivalentul a 7,97 % din valoarea totală. Celor de la Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj li s-a dat felia cu 265 de mii de euro, echivalentul a 8,3 %.

În acest proiect, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj l-a avut ca reprezentant pe directorul de la Cluj: Martin Balogh. Dar peste el se află conducerea centrală: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă.

Și acum să ne uităm la Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, filiala CIVITAS România. Ghiciți cine face parte din „Boardul de conducere al Fundației Civitas"? Eckstein Kovacs Peter, omul lui Traian Băsescu, scrie Ziar de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel