Culoar excelent pentru SIMONA HALEP după surprizele de la US OPEN 2015

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep îşi continuă forma excelentă pe hard, suprafaţă pe care a ajuns la 33 de victorii în acest sezon, record în circuitul feminin. Această performanţă poate fi chiar îmbunătăţită la US Open 2015, acolo unde românca de 23 de ani are un culoar accesibil, cel puțin până în semifinale, scrie digisport.ro.

Vezi și: Asalt românesc la US Open. A ABANDONAT în setul doi

 

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep poate profita din plin de surprizele înregistrate în primele două zile de la US Open 2015, când au părăsit competiţia jucătoare importante de pe partea ei de tablou, precum Lucie Safarova sau Timea Bacsinszky.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. În turul secund, Simona Halep o va întâlni în premieră pe Kateryna Bondarenko, o jucătoare din Ucraina cu un singur titlu câştigat în carieră şi aflată în prezent pe un modest loc 104 WTA. Dacă va trece de Bondarenko, sportiva noastră o va înfrunta pe câştigătoarea duelului Kurumi Nara (82 WTA) - Shelby Rogers (154 WTA). Japoneza a eliminat-o surprinzător în prima rundă pe Alize Cornet (27 WTA), considerată favorită pentru a-i fi adversară Simonei Halep în turul 3.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Lucrurile nu se complică prea tare pentru româncă nici în faza optimilor, acolo unde cea mai dificilă adversară peste care poate da este Sabine Lisicki (24 WTA). În fața nemțoaicei, numărul 2 mondial s-a impus în trei din ultimele patru dispute directe, ultima întâlnire dintre cele două având loc în sferturile de la Wimbledon 2014. Singura victorie a lui Lisicki a venit în 2011, înainte ca sportiva din Constanţa să devină una dintre cele mai bune jucătoare din circuit.

Citește și: Bilanț incredibil în prima zi: 4 din primele 10 favorite, out de la US OPEN 2015

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Sferturile i-o pot aduce în cale Simonei Halep pe Angelique Kerber (11 WTA), cea care a eliminat-o în primul tur pe Alexandra Dulgheru. Vestea bună este că românca are trei victorii în trei meciuri cu jucătoarea de mână stângă, pe care a învins-o ultima dată în optimile de la Toronto. Simona Halep a câştigat titlul la Doha 2014 în faţa lui Kerber, aceea fiind cea mai bună performanţă a ei la momentul respectiv.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. O semifinală spectaculoasă şi echilibrată s-ar putea desfăşura între Simona Halep şi Caroline Wozniacki (5 WTA), favoritele de pe acea parte de tablou la calificarea în penultimul act. Cele două şi-au împărţit victoriile în precedentele patru întâlniri. În acest an, românca s-a impus la Dubai, în semifinale, iar fostul număr 1 mondial şi-a luat revanşa în aceeaşi fază de la Stutgart, după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din 2015.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Dacă va trece şi de daneză şi nu vom avea parte de o mare surpriză pe cealaltă jumătate de tablou, am putea avea parte de o nouă finală de vis între cele mai bune două jucătoare ale lumii, Simona Halep şi Serena Williams.

Vezi și: Victorie fantastică! O românca s-a calificat în turul 2 de la US Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel