EXCLUSIV  Culmea paradoxului cu Virgil Popescu, ministrul Energiei, care ne îndeamnă să ne vaccinăm / video

Virgil Popescu
Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Energiei, ne îndeamnă să ne vaccinăm.

Doar că nu prea are credibilitate din moment ce ne spune fix el care a avut coronavirus, fiind chiar printre primii miniștri care s-au infectat, și fiind totodată printre singurii miniștri care stăteau la masă, în mijlocul pandemiei, la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban, desigur, fără mască și nerespectând nicio regulă de distanțare fizică, asta în timp ce românii erau îndemnați să țină cont de toate măsurile posibile pentru a se proteja.

Acum, Virgil Popescu ne îndeamnă să ne vaccinăm. De ce? Ca să putem merge la restaurant. Ministrul mai spune că vaccinul îi va permite să-și vadă fata care studiază în străinătate ca și când toți românii au copiii la studii în afară, pe bani grei. 

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

”Oamenii care nu se vaccinează, care abia au ce mânca de la o lună la alta, fix asta își doreau, să se ducă în restaurante așteptând să le vină copiii de la studii, pe bani grei, din străinătate. Cine a ținut la pielea lui s-a vaccinat și fără să-i zică Virgil Popescu.

Ar fi trebuit să se adreseze celor mai ușor de manipulat, nu celor care au copii la studii în afară. Și cum vine fix Virgil Popescu, care nu a fost în stare să se păzească pe el de coronavirus, să ne spună să ne vaccinăm? Anunță că a fost printre primii miniștri care au făcut Covid-19. Păi înainte de toate, de ce ai făcut Covid-19? Cum de nu te-ai păzit?! Că nu lucrează în vreun abator. Să vorbești despre vaccinare când n-ai fost în stare să te păzești de coronavirus și să mai apari și la petreceri fără mască și fără distanțare, în primul lockdown... spune mult”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Laura Vicol nu l-a iertat pe George Simion. Săgeți către AUR: Unii recită poezii în Parlament, dar confundă poeții

Comisarul Untaru spune pentru cine a fost uciderea lui Ioan Crișan un avertisment

Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne actualizează în fiecare zi la ora 13:00 datele cu privire la numărul infecțiilor, vindecărilor și deceselor de COVID-19 în România. 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 158 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 30.276 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel