Culisele sondajului PSD. Gabriela Firea dezvăluie următorii pași pentru alegerile locale

Senatoarea PSD Gabriela Firea a vorbit despre posibila sa candidatură la Primăria Capitalei, susținută de PSD. 

"Dacă mă întrebați personal cum mă simt, nu aș afirma copleșită, dar onorată, că PSD s-a gândit că aș putea fi și eu una dintre variantele bune pentru a intra într-o astfel de luptă, conștientizez că nu va fi o luptă ușoară, nu va fi o luptă elegantă și manierată, dar, dacă ai adevărul de partea ta și dacă viața ta a fost precum o carte deschisă, așa cum a fost și este viața mea, nu cred că se vor pune astfel de probleme, în care să fiu în dificultate", a spus Gabriela Firea, la DCNEWS LIVE. 

Dacă se poate la Paris, de ce nu se poate și-n București?

Întrebată dacă este de părere că bucureștenii sunt pregătiți să aleagă o femeie în funcția de primar, Gabriela Firea a răspuns: "În sprijinul meu vine următoarea realitatea: dacă la Paris se poate ca o femeie să conducă metropola, de ce nu și la Micul Paris. Pentru că primărița Parisului este o doamnă tot de orientare centru-stânga și conduce foarte bine Parisul și sunt rezultate extraordinare în ceea ce privește administrarea acestei capitale importante europene și cu toții când mergem acolo vedem ce înseamnă management performant în administrația publică locală. Și la Praga primar este tot o doamnă". 

Culisele sondajului PSD. Ce vrea electoratul 

Senatoarea PSD a precizat că problema este una de mentalitate și în cercetarea sociologică internă a PSD din decembrie a fost adresată întrebarea dacă ar considera că o femeie este capabilă pentru o astfel de poziție, "știind fiind faptul că în România primarul este asociat doar cu un individ care trebuie să astupe gropi, eventual un individ care se ceartă cu oamenii în piață și care dărâmă tarabe". În studiu, potrivit Gabrielei Firea, respondenții au spus că vor "un om onest, care știe să facă echipă cu cei mai buni specialiști, mânat de bune intenții și care vrea să fie primar din tot sufletul pentru a-și face treaba, nu doar să se împăuneze că a ajuns al doilea cel mai votat om din România și cu asta să se încheie toată activitatea și să-și piardă timpul în contre și controverse cu adversari politici", indiferent de vârstă, gen și experiența politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel