EXCLUSIV  CULISE Congres PSD. De ce și-a retras Daniel Florea candidatura

Preşedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, şi-a retras candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte în regiunea Bucureşti-Ilfov înainte de Congresul PSD.

Într-un interviu în exclusivitate pentru DC News, edilul a vorbit despre acest subiect. Daniel Florea a decis să renunțe la candidatură pentru că simțea că se pune în pericol unitatea partidului pentru că în spațiul public se vorbea "în termeni războinici" despre competiția din PSD. Edilul nu a vrut să lase loc speculațiilor.

"A fost un Congres necesar. Înainte cu o zi de eveniment, am fost candidat, dar până la urmă, am renunțat. Am avut comitet executiv și conferință extraordinară la PSD Sector 5. Organizația de sector are anvergura unei organizații județene. Colegii meu voiau să propună ca eu să fiu candidat pentru o funcție la Congres. Eu le-am zis că nu este cazul să discutăm pentru că aș vrea să discut cu ceilalți colegi ai mei la CExN-ul de luni. Atunci, între noi, primarii, nu s-a discutat despre posibile candidaturi, dar informal am discutat cu ceilalți colegi și nu își exprimase nimeni dorința de a candida. Din acest motiv, le-am spus că accept propunerea pe care mi-au făcut-o, de a candida, pentru că totuși, organizația PSD Sector 5 este cea mai bună organizație din București, pe toate statisticile, în ceea ce privește procentul obținut la alegeri", a zis Daniel Florea la interviurile DC News.

Firea, susținere pentru Negoiță

"Miercuri a fost o ședință a organizației de București în cadrul căreia doamna Gabriela Firea a anunțat susținerea pentru colegul meu Robert Negoiță care încă nu își depusese candidatura. Și-a depus-o joi. Eu, văzând că se spun, în spațiul public, lucruri de genul că omul lui Dragnea se bate cu omul lui Firea, că este război în PSD București, lucruri total neadevărate, am zis așa: 'oricare dintre noi va câștiga, lumea va spune că este un război în PSD București'. Am discutat cu Gabriela Firea și Robert Negoiță și am decis să-mi retrag candidatura", a mai spus primarul de la Sectorul 5.

Întrebat care este miza acestei funcții de vicepreședinte PSD, Daniel Florea a declarat: "Nu este o miză... doar că muncești mai mult. De asemenea, în momentul în care se iau deciziile, ai mai multă responsabilitate".

VEZI RĂSPUNSUL COMPLET:

VEZI AICI INTERVIUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel