Cu primarul la psiholog: Antonie Solomon, "divinitatea" care deflorează fata de 16 ani

solomon deschidere
solomon deschidere

Discursul lui Antonie Solomon de la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar a surescitat multe discuţii în mediul politic. Psihologul Hanibal Dumitraşcu consideră că primarul Craiovei este îmbătat de putere şi pozează într-un demiurg, din moment ce compară oraşul Craiova cu o fată de 16 ani de care el s-a îndrăgostit. "Este seducţia pe care o utilizează paranoicul, deflorarea ca o veritabilă divinitate se adaugă tabloului aceluia care trona în spatele lui în care apare ca şi cum ar fi un fel de aureolă", a spus Dumitraşcu.

Psihologul consideră că Antonie Solomon are comportamentul unui paranoic şi ajunge să pozeze într-un Luceafăr. "În momentul în care oraşul se metamorfozează într-o fată de 16 ani, am certa convingere că acest domn Solomon se imaginează vreun demiurg, este exact seducţia pe care o utilizează paranoicul. Imaginea lui care deflorează o fată de 16 ani, nu numai că este puţin exagerată, dar arată şi tendinţele lui spre autoglorificare", a precizat Dumitraşcu.

"Între mine şi Craiova a început o dragoste nebună ca între mine şi o fată de 16 ani, care vrea mereu să fie în centrul atenţiei. Am cucerit-o şi m-am căsătorit cu ea, iar o perioadă a fost văduvită: un an şi patru luni nu am fost lângă ea, dar am planuri mari cu ea. Vreau ca pe 10 iunie să avem un singur câştigător: Craiova", a afirmat Solomon, care candidează sub sloganul "Iubesc Craiova - Progresul Craiovei, interesul craiovenilor", a spus Solomon în discursul de la lansarea candidaturii.

La ieşirea din sala Filarmonicii "Oltenia" din Craiova, Solomon a făcut o baie de mulţime, fiind aşteptat cu flori, steguleţe cu însemnele partidului şi baloane.

Antonie Solomon se află la cel de-al doilea mandat de primar al Craiovei. În 2004, el a fost ales din partea PSD, iar la alegerile locale din 2008 a candidat din partea PDL şi a obţinut al doilea mandat.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv în 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual, fiind acuzat că ar fi primit 50.000 de euro mită de la acţionarul principal al firmei PIC din Piteşti, Cornel Penescu, pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova. Antonie Solomon a fost eliberat din arest în 8 septembrie 2010, prin decizia Curţii de Apel Galaţi, iar la scurt timp şi-a reluat atribuţiile de primar, care îi fuseseră suspendate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel