Cu cine vrea Elena Udrea să se întâlnească la o cină

Fostul ministru al Dezvoltării din guvernarea PDL-istă, Elena Udrea, intenționează să sărbătorească atingerea pragului de 50.000 de like-uri pe pagina sa de socializare, dar nu în compania oricui, ci alături de cel care va câștiga întrecerea pe care a lansat-o deja pe Facebook.

"După trei ani extrem de intenși, comunitatea noastră de pe Facebook este foarte aproape să atingă 50.000 de persoane. Mă bucură foarte mult și vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat.

M-am gândit câ momentul trebuie să fie sărbătorit. Așa că vă fac următoarea propunere: persoana care dă "like"-ul cu numărul 50.000 este invitata mea la o cafea, un prânz, o cină, un film, un spectacol de teatru sau de operă - orice dorește și oriunde dorește (în București sau provincie). În felul acesta, ne putem cunoaște mai bine, iar dacă această inițiativă se dovedește a fi un succes, mă gândesc să o permanentinzez la fiecare 1.000 de like-uri", a scris, luni, Elena Udrea pe Facebook.

Comentariile cititorilor nu au fost în totalitate apreciative la adresa propunerii deputatei PDL, aceștia considerându-se nedreptățiți, mai ales că s-au numărat printre primii care au dat "like" paginii respective: "Si cei care am dat like pana acum?Mie personal,mi-ar place sa va intalnesc la o cafea";  "not fair, doamna Udrea fata de noi, cei care v-am like-uit de la bun inceput"; "Hmmm. Frumos! Dar nu e prea corect. Ar trebui sa faceti o tragere la sorti", au scris fanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel