Cu cine s-a întâlnit Iohannis înainte de alegeri: EXTRAORDINAR!

Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că este „un lucru extraordinar” că, în România, sunt mii şi mii de voluntari, exprimându-şi aprecierea şi gratitudinea pentru implicarea acestora în foarte multe activităţi.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului, cu voluntari SMURD şi studenţi medicinişti voluntari la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din Bucureşti.

„Am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepţionali care sunt (...) voluntari. Astăzi este Ziua Internaţională a Voluntarului şi ţin să îi felicit şi pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar şi pe cei care nu sunt astăzi aici. Este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari care se implică în foarte multe activităţi. Îi felicit pe toţi astăzi, de Ziua Voluntarului, şi îmi exprim toată aprecierea şi gratitudinea pentru implicarea lor. Ei sunt exemple demne de urmat şi chiar în aceste săptămâni şi luni dificile de pandemie ajutorul lor a fost extrem de valoros”, a spus preşedintele.

Președintele a adăugat că implicare înseamnă şi prezenţa la vot.

„Tot despre implicare. Vorbim şi mâine. Mâine suntem chemaţi să ne implicăm cu toţii prin vot pentru viitorul României. Aşadar, mâine mergem cu toţii la vot”, a spus Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel