Urmărește emisiunea live


Cu cine își apără Froch centura luată de la Lucian Bute

Froch Bute
Froch Bute

Coșmarul lui Lucian Bute, pugilistul britanic, Carl Froch, își va pune în joc, în primăvara acestui an, centura luată de la român. Froch va lupta cu americanul Adonis Stevenson pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, astfel că Lucian Bute mai are de așteptat până să boxeze în meciul revanșă contra britanicului.

Potrivit fightnews.com, Carl Froch a acceptat să lupte împotriva lui Stevenson. Adonis Stevenson a postat pe contul său de Facebook că o conferinţă de presă în care va fi anunţat meciul va avea loc vineri.

Impresarul lui Froch, Eddie Hearn, a anunţat că meciul va avea loc în aprilie sau mai.

Totuşi, meciul dintre Froch şi Stevenson este doar la stadiu de înţelegere. Hearn încearcă în continuare să obţină o excepţie de la IBF pentru ca Froch să nu îşi pună titlul în luptă contra pugilistului american, ci împotriva danezului Mikkel Kessler, conform mediafax.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF. Potrivit contractului, Bute are dreptul să ceară o revanşă împotriva lui Froch, aceasta trebuind să aibă loc în primăvara acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel