Dan Diaconescu, meditat pentru funcția de președinte

dan_diaconescu
dan_diaconescu

Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu renunță la visul de a deveni viitorul președinte al României în 2014, drept pentru care a început deja pregătirile. Fără a dezvălui domeniile abordate, Dan Diaconescu a mărturisit că ia meditații de la oameni "mai deştepţi de o mie de ori" decât el.

"De doi ani de zile iau meditaţii pentru funcţia de preşedinte al ţării cu oameni foarte bine pregătiţi, mai deştepţi decât mine de o mie de ori. Ce, să vă dau numele lor? Nu îi ştiţi. Iau meditaţii pentru funcţia de preşedinte sau pentru funcţia de lider de ţară. Aştia fac un fel de stagii de studii pe lângă Harvard, şi eu nu mi-am permis, nu m-a dus capul să merg la Harvard", a declarat, sâmbătă seara, Dan Diaconescu la România TV, într-o intervenție telefonică.

Întrebat la ce anume face meditaţii, patronul OTV a răspuns printr-un exemplu de economie: "Am învăţat că Produsul Intern Brut este egal cu consumul privat plus consumul firmelor respective, plus investiţii private, plus cheltuielile guvernului - care la noi în ţară sunt de 50 de miliarde de euro -, plus exporturi minus importuri", a răspuns ca un elev conștiincios Dan Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel