Cu ce speranțe a votat Eduard Hellvig?

Secretarul general al PNL și ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, s-a prezentat, duminică, la vot cu speranța ca alegerea de astăzi să readucă bunul simț și onoarea în politica românească, potrivit unui comunicat de presă.

După ce și-a exprimat votul, în această dimineață, la Oradea, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat că 10 iunie este o zi importantă pentru democrația românească, o zi care aduce multă speranță, dar și multe dorințe. Hellvig a spus că a votat pentru continuitate la nivelul administrației municipale și pentru un nou început la Consiliul Județean.

„Oamenii, de obicei, votează cu speranță. Am și eu speranța că e un moment important pentru România, un moment care poate să aducă un nou început, iar acest început să se regăsească în bunăstarea tuturor cetățenilor României. Și am votat cu speranța într-un viitor care să readucă în politica românească lucruri normale: bun simț și onoare din partea celor care conduc comunitățile. Am votat cu încrederea că vom aduce politica la un nivel de normalitate, la un bun simț necesar. Sper că vom putea trece peste acești 4 ani grei care s-au scurs și că ce s-a întâmplat în această perioadă nu se va repeta”, a spus secretarul general al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel