EXCLUSIV  Cu ce partide politice va face alianțe PNL

Prezentă la interviurile DCNews Live, Președintele PNL, Alina Gorghiu, a mărturisit că aceasta nu va face nicio alianță politică, ci numai majorități parlamentare, în cazul în care va fi nevoie. Gorghiu asigură că în niciun caz partidul său nu va face majoritate parlamentară cu PSD, în urma alegerilor din 11 decembrie.

Nu m-aș vedea făcând alianțe politice cu niciun partid. Majorități parlamentare, da. Depinde foarte mult ce se va întâmpla la alegeri. Cel mai mare pericol este absența la vot. În funcție de nivelul prezenței, ai o configurație parlamentară sau alta. Ai o prezență din ce în ce mai ridicată, se modifică procentul partidelor mici., a declarat Alina Gorghiu la DCNews Live.

De altfel, Șefa PNL asigură că în niciun caz partidul său nu va face majoritate parlamentară cu PSD.

Nu voi face majoritate parlamentară cu PSD. Nici măcar cu Cioloș ca prim-ministru. Domnul Cioloș a fost primul care a spus că nu se vede Premier al unui Guvern cu PSD-ul. Nu are o compatibilitate cu acest partid, ba dimpotrivă. Noi avem un vot în Biroul Politic Național dat de vreo trei luni de zile. Am discutat despre acest subiect, a fost o decizie unanimă. Nu există posibilitatea unei guvernări cu PSD. Ferească Dumnezeu!, a adăugat Gorghiu pentru DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI, de la minutul 30:55.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel