Cu cât a fost vândută banderola de căpitan al lui Ronaldo. Banii ajung la un copil bolnav

Momentul de frustrare al lui Cristiano Ronaldo, când în partida de sâmbătă, dintre Portugalia și Serbia, și-a aruncat banderola de căpitan, frustrat de decizia arbitrilor de a nu acorda un gol valabil, ce putea aduce victoria echipei sale, s-a transformat în ceva pozitiv.

Banderola de căpitan a starului portughez, aruncată atunci când i s-a refuzat în mod controversat un gol, cu care Portugalia ar fi câștigat împotriva Serbiei, a fost vândută la licitație pentru a strânge bani pentru tratamentul medical al unui bebeluș de șase luni, relatează BBC Sports. Pompierul sârb Djordje Vukicevic a luat banderola de pe teren, după ce Ronaldo a părăsit terenul înfuriat, la finalul remizei (2-2) de la Belgrad.

"Ronaldo era agitat și a aruncat banderola, care a căzut chiar lângă mine", a spus Vukicevic.

El a decis să scoată obiectul la licitație, pentru a strânge bani pentru tratamentul lui Gavrilo Djurdjevic, un băiețel de 6 luni din Serbia, care suferă de atrofie musculară a coloanei vertebrale.

"Întregul echipaj de pompieri a fost de acord că această banderolă să o folosim pentru micul Gavrilo", a spus el.

Vukicevic a spus că este gata să vândă orice amintire pe care ar putea să o primească de la jucători pentru a-i ajuta pe părinții lui Gavrilo să colecteze 2,1 milioane de lire sterline necesare tratamentului. Banderola a fost vândută la licitație cu suma de 64.000 de euro. Mama lui Gavrilo, Nevena, a declarat că veniturile din vânzare sunt o contribuție semnificativă pentru tratamentul fiului ei, relatează Mediafax.

"Nu ne-a venit să credem că unii oameni care nici măcar nu ne cunosc ... și care au luat banderola, o vor scoate la licitație și ne vor ajuta copilul", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel