CTP: Băsescu este un model pentru Ponta

ctp
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că președintele Traian Băsescu a vrut să arate, prin ieșirea publică referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, că el reprezintă statul, dând dovadă de un cinism specific nu numai lui, cât și premierului Victor Ponta.

"Singurul lui scop în acea prezență la pupitru a fost să ne spună că legile sunt bune, statul e bun, numai că trebuie să conduc eu direct", a spus scriitorul, marți seara, la Realitatea Tv, adăugând că șeful statului nu a avut nici cea mai mică "tresărire interioară".

Cristian Tudor Popescu e de părere că Băsescu a dt dovadă de un cinism fără margini când a ales să compare intervenția din Apuseni cu "mascarade" cum ar fi aducere în țară a jurnaliștilor din Irak sau capturarea sirianului Omar Hayssam.  "Astfel de exemple, prin comparație cu fata care a murit acolo în munți, reprezintă un cinims fără margini. Dl. Băsescu este într-adevăr un președinte în materie de cinism, dar nici ceilalți, nici această dnă Mănescu, ultima ieșită la rampă, nu e departe. Sunt învățăceii foarte buni ai d-lui Băsescu în materie de a le păsa doar de pielea proprie și de nimic altceva".

Jurnalistul crede că Băsescu reprezintă "un model" pentru premierul Victor Ponta. "Seamănă foarte mult acești doi oameni din punct de vedere uman. Cred că dl. Ponta îl admiră pe dl. Băsescu, este un model pentru dânsul. Este un demn emul și discipol al d-lui Băsescu. La fel de cinic, lipsit de scrupule, capabil să mintă fără să clipească", a afirmat Popescu, adăugând că, la fel ca șeful statului, Ponta are ca primă grijă să dea vina pe ceilalți când intervine o problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel