CTP: „Băsescu alimentează ura împotriva lui prin amânarea numirii premierului”

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu susține că prin amânarea desemnării premierului și Guvernului, Traian Băsescu nu face altceva decât să alimenteze valul de ură împotriva lui. El adaugă că șeful statului a distrus PDL.

„Traian Băsescu este aidoma unui alergător care, după ce cursa s-a încheiat, continuă să alerge şi să facă cu mâna publicului. Sunt nişte vibraţii ale aerului în ceea ce spune, cu singurul efect, diminuarea procentului ARD în alegeri. Traian Băsescu nu are niciun fel de marjă de manevră. Orice zi de întârziere în desemnarea premierului şi a Guvernului, pe care o provoacă, alimentează valul de ură împotriva lui. Sper că Traian Băsescu va alege soluţia raţionala de a-l numi pe candidatul majorităţii înfiorătoare a USL în Parlament şi apoi să se descurce majoritatea cu guvernarea”, a spus jurnalistul.

„Pe Traian Băsescu nu îl mai interesează un partid pe care să îl susţină. Face un soi de scenetă pentru public, în care joacă de unul singur. Este un actor pe o scenă goală, în faţa unei săli care se goleşte”, a mai spus CTP marți seară la România TV.

Cu referire la componența actualului Parlament, publicistul a precizat că acesta arată „că o noapte la OTV".

„Chiar dacă Dan Diaconescu nu a intrat în Parlament, poate fi mulţumit. Parlamentul arată ca o noapte la OTV. Acest Parlament buhăit, monstruos, este un parlament OTV. Parlamentarii şi-au făcut nişte locuri de stat în Parlament”, a completat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a spus despre democrat liberalii care au intrat în Parlament că singura lor şansă de a face opoziţie este „să îşi scoată din cap persoana lui Traian Băsescu”.

„Democrat liberalii trebuie să constate că tot ce a făcut Traian Băsescu a dus ARD la procentul pe care îl are şi a adus USL la procent pe care îl are. Traian Băsescu a distrus PDL. El l-a făcut, el l-a distrus. Dacă vor înţelege că vor trebui să îl treacă în istoria partidului pe Băsescu, atunci vor fi o forţă de opozitie, dacă nu, dumnezeu cu mila”, a conchis CTP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel