CT Popescu, prima reacție după ce SIMONA HALEP s-a calificat în FINALA ROLAND GARROS 2014

SIMONA HALEP ÎN FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, joi seară, performanța uriașă reușită de SIMONA HALEP, care s-a calificat în FINALA de la ROLAND GARROS 2014.

Vezi și: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în FINALĂ, după ce a eliminat-o pe ANDREA PETKOVIC, scor 6-2, 7-6

„Performanța Simonei Halep e foarte importantă, pentru că Simona și-a adunat un capital de încredere în sine extraordinar. E foarte solidă acum. E un hopa-Mitică psihic, își revine în orice situație. A jucat la fel, netulburată, în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-2, cât și în al doilea, pe care l-a câștigat cu mare luptă, cu Petkovic, cu 7-6.

Chiar în momentul în care elanul de după primul set al lui Petkovic și faptul că nu mai avea ce pierde a făcut-o pe nemțoaică să-și dea drumul la lovituri și a dus-o până la 3-1 și 40-15 pe serviciul ei, ăla a fost maximul.

De acolo Simona a început să recupereze minge cu mine, pas cu pas și a reușit să câștige setul. Vom vedea o înfruntare în finală între două jucătoare cu un uriaș capital de încredere acumulat. Două jucătoare care au trecut prin meciuri grele, două jucătoare foarte încrezătoare în forțele lor, Maria Sharapova și Simona Halep. Va fi, cred, unul dintre meciurile memorabile ale istoriei tenisului feminin”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3.

Citește și: E uimitor ce face Halep! - presa germană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel