CT Popescu: Călin Popescu Tăriceanu, un nesimțit

Decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a demara acțiunea de suspendare a lui Traian Băsescu pentru a treia oară a fost comentată de CT Popescu. În opiunia acestuia, Călin Popescu Tăriceanu nu reprezintă decât un popondeț, adică o speritoare de ciori dintr-un lan.

Întrebat dacă îl ia în serios pe Tăriceanu, pe care CT Popescu l-a studiat intens în ultimii ani, senior-editorul Gândul a declarat că "studiat înseamnă să fiu entomolog, să studiez gândaci" a declarat CT Popescu.

"Acest domn reprezintă o problemă a românilor, din păcate. Avem noi, românii, o tendință de a considera  ca fiind deștepți, ca fiind valoroși niște inși îmbrăcați tot timpul la patru ace, cu o figură de oameni deosebiți de serioși,   de boieri, de boiernași. Ăștia îi considerăm că ar fi de bine, inteligenți, fără să avem niciun motiv logic. E doar aparență.

Citește și: CT Popescu: Victor Ponta, un urechist feroce

Așa este acesta. Caragiale avea o expresie superbă: popondeț, care înseamnă sperietoare de ciori, din lan, o aliură de asta de boier care este de fapt o sperietoare de ciori, asta este domnul Tăriceanu", a continuat CT Popescu.

"Ceea ce este teribil este că omul acesta a fost patru ani de zile premierul României. Poporul ăsta este un popor puternic. Dacă noi putem să rezistăm cu un asemenea individ și simptomelele la ceea ce a făcut acum domnul acesta, e imun la ridicol, este ceva teribil pentru un politician să nu aibă simțul ridicolului. Omul acesta nesimțit prin natura lui, până să facă această propunere cu suspendarea lui Traian Băsescu, pe carte orice cetățean din țara asta o identifică cu un bâlci, de o stupizenie politică, nu e nevoie să o explice domnul Băsescu sau alți politicieni. Cetățenii din țara asta nu sunt tâmpiți. 

Omul ăsta a  mai avut niște antecedente. De pildă când propunea retragerea trupelor din Irak peste noapte, când acestea se aflau sub egida NATO. O asemenea nulitate poate să treacă un om serios, un om valoros care a adus economia României la un nivel înalt. N-a făcut nimic altceva decât să beneficieze de o conjuctură economică umflată, care a explodat după aceea și pe care a folosit-o politic. Lipsa totală de consistență a acestui individ este totuși apreciată de un număr de români, ceea ce este foarte trist pentru noi" a conchis CT Popescu într-o intervenție telefonică la un post TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel