CT Popescu: Băsescu a discreditat funcția prezidențială

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, într-o intervenție telefonică la RTV, discursul președintelui Traian Băsescu de joi seara. În opinia senior-editorului Gândul discursul președintelui Traian Băsescu nu mai este decât o "gâlceavă de mahala", fiind vorba în acest moment de o discreditare a funcției prezidențiale.

"Deja nivelul e de încăierare, de cartier, între el și domnul Ponta acum. Cred că orice cetățean normal la cap din țara asta își dă seama că nu mai este vorba de buget aici, nu mai e vorba de taxe, de impozite. E vorba de o răfuială, de o încăierare de cartier între cele două persoane în care se scot diverse obiecte, ustensile, unul dă cu boxul, celălalt cu măciuca ș.a.m.d. Este o discreditare a funcției prezidențiale", a declarat CT Popescu.

"Domnul Traian Băsescu nu are nicio limită, nu-l mai interesează marea masă de votanți care l-a interesat atâția ani cât a candidat. Nu mai candidează, puțin îi pasă de ce spun oamenii în legătură cu ce face domnia sa. Are un obiectiv diferit de Victor Ponta, vizează să fie liderul opoziției după ce pleacă de la Palatul Cotroceni, și probabil că va fi, și de câte ori va putea să atace și să facă scandal, pentru că ce face acum, ce-a făcut în seara asta este pur și simplu a face scandal. Dacă până acum mai avea un sens discuția despre taxă, despre posibilele scumpiri, despre oportunitatea economico-financiară, în seara asta nu e nimic altceva decât o gâlceavă de mahala".

"Păi Victor Ponta nu era corupt când coabitau?", se întreabă senior-editorul Gândul. "Nu era corupt luna trecută, nu era corupt acum cinci luni, nu era corupt când au semnat pactul? Toate astea când le descoperă domnul Băsescu? În seara asta le descoperă. E corupt cu Brăila, cu socrul, cu Roșia Montana, toate aste le descoperâ în această seară. Până acum a spus vreun cuvânt, a spus vreodată domnul Băsescu că Ponta este un premier corupt? Nu, n-a spus. Corupția o descoperă în seara asta, după ce Ponta i-a montat în Parlament această comisie care și ea e făcută degeaba. N-are rost, ar trebui să se pronunțe organele statului, a mai declarat CT Popescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel