CSM, licitație pentru achiziționarea a sute de calculatoare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a demarat o licitaţie deschisă pentru a cumpăra 690 de calculatoare, a căror valoare este estimată la peste 2 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat miercuri pe SEAP. 

Anunţul implică atribuirea unui contract de achiziţii publice privind furnizarea a "690 de sisteme desktop (calculatoare)" şi cu o valoare estimată la 2.061.749,57 lei, fără TVA. 

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de proiectul "Asistenţa pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi" - Mecanismul Financiar Elveţian. 

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 18 septembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 13 octombrie, ora 18,00. 

Printr-o altă licitaţie deschisă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a cumpărat 115 calculatoare, conform unui anunţ publicat pe SEAP pe 4 august. În acest sens, ICCJ a atribuit un contract societăţii Business Solution Provider Group SRL, cu o valoare totală finală de 780.965 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a demarat o licitaţie deschisă pentru achiziţionarea a "70 de calculatoare de tip desktop all in one pentru alte direcţii din cadrul MDRAPFE", conform unui anunţ publicat miercuri pe SEAP. 

Anunţul implică atribuirea unui contract de achiziţii publice, cu o valoare estimată la 350.000 de lei, fără TVA. Principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 septembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 6 octombrie, ora 18,00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel