CSM, decizie Kovesi. Dragnea: NU e nicio surpriză

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre avizul negativ dat de Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Avizul negativ dat de Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii propunerii ministrului Justiţiei de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu este nicio surpriză pentru nimeni, a afirmat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Nicio surpriză

'Cred că nu e nicio surpriză. Nu ştiu dacă era cineva în ţara asta care s-ar fi aşteptat să fie altfel', a declarat Dragnea la Parlament. Întrebat dacă se mai aşteaptă la vreo surpriză pe marginea acestui subiect de la Palatul Cotroceni, Dragnea a arătat că este vorba de o procedură. 'Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize, este o procedură, nu văd, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură, este un raport care a fost făcut destul de temeinic de către ministrul Justiţiei, care a intrat pe lanţul instituţional, la capătul lanţului instituţional se află preşedintele României, o să vedem ce face', a arătat Dragnea.

[citeste si] 

Întrebat dacă va contesta la CCR în varianta în care preşedintele Iohannis respinge propunerea de revocare a şefei DNA, Dragnea a spus: 'Să ajungem în acea realitate, care deocamdată este virtuală, şi atunci mai vorbim'.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel