CSM Bucureşti, Paulo Jorge Pereira, antrenorul pentru titlu

Paulo Jorge Pereira întăreşte staff-ul tehnic al echipei CSM Bucureşti de handbal masculin.

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti şi-a întărit staff-ul tehnic de miercuri cu portughezul Paulo Jorge Pereira, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în calităţile mele. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul românesc. Vom da totul pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti, a declarat Paulo Pereira.

Paulo Pereira se va afla pe banca tehnică a echipei bucureştene în acest final de sezon, în care aceasta visează încă la titlul de campioană. Selecţioner al Portugaliei, echipă pe care a reuşit să o califice la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Paulo Pereira va debuta joi 12 aprilie, la Călăraşi, acolo unde CSM Bucureşti susţine o partidă importantă în economia finalului de sezon în Liga Zimbrilor.

Ne dorim să avem şi cu băieţii un final de sezon cât mai bun, iar aducerea lui Paulo Pereira în staff-ul tehnic al echipei noastre este un argument în acest sens. Îl cunoaştem pe Paulo şi avem mare încredere în el, a spus Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal din cadrul CSM Bucureşti.

[citeste si]

În vârstă de 53 de ani, Paulo Pereira a pregătit de-a lungul carierei sale, printre altele, echipa FC Porto (masculin) şi naţionalele Angolei şi Tunisiei (feminin). AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel