CSM Bucureşti - Gyor. Oana Manea: Este EXTREM de important pentru echipă

Jucătoarea echipei de handbal CSM Bucureşti, Oana Manea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că unitatea formaţiei sale este extrem de importantă în partida cu Gyori Audi ETO KC din debutul fazei grupelor principale ale Ligii Campionilor. 

"Toată lumea aşteaptă meciul cu Gyor, toată lumea aşteaptă startul Ligii Campionilor. Cu siguranţă va fi un meci greu pentru că ambele echipe sunt puternice. Eu sper la o atmosferă plăcută şi să vină un număr cât mai mare de fani să ne susţină. Nu este o presiune din punctul meu de vedere. Aşa a picat să jucăm cu Gyor în a doua grupă. Eu consider că avem o echipă foarte puternică. Iar vineri trebuie să arătăm că suntem o echipă unită. Am demonstrat că atunci când suntem cu adevărat o echipă putem obţine rezultate foarte bune. Cristina Neagu este o valoare în handbal şi ea reprezintă un atu pentru noi", a spus pivotul formaţiei bucureştene. 

Manea este de părere că o victorie împotriva deţinătoarei en titre a trofeului Ligii Campionilor este extrem de importantă în perspectiva meciurilor următoare. "Şi noi le studiem pe adversare, aşa cum şi ele ne studiază pe noi. Le-am studiat foarte mult şi încă mai avem câte ceva de pus la punct. Dar totul ţine de noi mâine, de noroc şi aşa mai departe. O victorie cu Gyor ar conta foarte mult pentru noi. Victoriile îţi aduc un moral bun, mai ales cu un adversar ca Gyor. Meciurile următoare le-am disputa cu mult mai multă încredere", a explicat ea. 

Absență importantă pentru Gyor

În ceea ce priveşte absenţa jucătoarei braziliene Amorim Taleska din lotul formaţiei din Gyor pentru acest meci, Oana Manea a afirmat: "Nu vreau să spun nimic de absenţa ei. Sunt superstiţioasă. M-am bucurat la Jocurile Olimpice că nu joacă Amorim şi atunci cred că am făcut cel mai slab meci al nostru, iar ele au jucat foarte bine. De când am văzut (n.r. - că va lipsi) am zis că nu vreau să spun nimic, nu vreau să mă bucur. Normal că Amorim este o piesă importantă pentru Gyor şi în atac, şi în apărare, dar cel mai important este ca noi să ne facem jocul". 

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20,30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, în prima partidă din cadrul grupelor principale ale Champions League, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel