Urmărește emisiunea live


CSM Bucureşti, handbalistele, urare de Crăciun

Handbalistele celei mai  valoroasă echipe din România, CSM București, a ținut neapărat să le ureze fanilor și tuturor românilor tradiționalele mesaje pentru Crăciun și Anul Nou.

"Reginele Europei" din 2016 s-au distrat de minune la filmări. Simpatica Majda Mehmedovic a dat tonul distracției.

Campioanele mondiale Camille Aygllon și Gnonsiane Niombla, dar și vicecampioana mondial Amanda Kurtovic au învățat cu această ocazie câteva urări în limba română.

A venit vacanța și pentru handbalistele de la CSM București. Deținătoarele titlului în "Liga Florilor" nu vor avea însă foarte multe zile libere pentru că sezonul se reia la începutul lui ianuarie, iar meciurile din Liga Campionilor bat la ușă chiar la finalul lunii.

Tocmai de aceea, "tigroaicele" au făcut apel la fani, să fie pregătiți să înfrunte împreună adversarii din campionatul național, dar și pe cei din Liga Campionilor, competiție pe care CSM București a câștigat-o în 2016 și pe care și-o dorește din nou.

[citeste si]

Amanda Kurtovic – "Crăciun fericit și un an nou foarte bun!"

Marit Frafjord – "Vă doresc să aveți un Crăciun fericit și sper să vă întâlnesc pe toți la meciurile noastre viitoare. La mulți ani!"

Camille Aygllon-Saurina – " Vă urez să aveți un Crăciun fericit alături de prieteni și familie și să vă simțiti foarte bine! La mulți ani!"

Gnonsiane Niombla – "Crăciun fericit tuturor! Sper să aveți un an nu foarte bun, Sănătate și la mulți ani!"

Line Jorsensen – "Crăciun fericit! La mulți ani! Vă doresc un an nou mai bun! Aveți grijă la artificii! Ne vedem la meciurile din Liga Campionilor!"

Nathalie Hagman – " Vă urez un Crăciun fericit alături de familie și prieteni. La anul vă așteptăm să ne susțineți la toate meciurile!"

Sabina Jacoben – " Vă urez să aveți un Crăciun super alături de cei dragi. Sper să ne revedem cu bine în 2018. La mulți ani!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel