CSM Bucureşti - Gyor. Djukic, probleme de lot

Handbal
Handbal

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, că Gyori Audi ETO KC este în mod clar favorită în partida de sâmbătă din Liga Campionilor.

„Vom întâlni una dintre cele mai bune echipe europene şi e o oportunitate pentru noi de a arăta un joc bun. Aştept o sală plină şi multă motivaţie din partea fetelor în teren. Vreau să avem susţinerea suporterilor şi atunci lucrurile vor sta diferit faţă de ce s-a întâmplat la Gyor. Nu va fi o revanşă după partida tur. Putem vorbi de o revanşă în faţa lor dacă vom ajunge la Budapesta, în Final4, acolo va fi marea revanşă. Acum nu e nicio revanşă, trebuie să luăm punctele şi să mergem mai departe în competiţie. Gyor este marea favorită, nu este niciun secret, dar avem şansele noastre la victorie şi vom continua să credem în ele", a spus tehnicianul.

Djukic a menţionat că are multe probleme de lot, pe listă adăugându-se mai nou Sabina Jacobsen, care este bolnavă, şi Andrea Lekic, care acuză unele dureri la spate.  

Întrebat dacă jucătoarea Crina Pintea, legitimată acum la Gyor, va fi achiziţionată de CSM Bucureşti, antrenorul a răspuns: "E o întrebare pentru conducerea clubului. Cred că orice antrenor de pe planetă şi-ar dori să o aibă în echipă pe Crina Pintea. Este o jucătoare foarte bună, a demonstrat asta până acum la Gyor şi avem ocazia să o vedem şi sâmbătă".

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, într-o partidă contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel