CSM București, victorie zdobitoare înainte de confruntarea cu Gyor

Foto: CSM București
Foto: CSM București

Cu o săptămână înainte de debutul în Liga Campionilor, în 2018, CSM București și-a testat forțele în campionat cu Danubius Galați. Vineri seara, în Sala Polivalentă, CSM București a învins Danubius Galați cu scorul de 26-12, după 15-5 la pauză, în etapa a 13-a a Ligii Naționale.

Extrema Majda Mehmedovic a fost golgheterul meciului, cu 7 goluri. Celelalte goluri ale campioanei au fost marcate de Neagu 4, Gullden 3, Frafjord 3, Jorgensen 3, Bazaliu 3, Niombla 1, Kurtovic 1 și Curea 1. Pentru Danubius, cele mai multe reușite au fost trecute în dreptul Iuliei Artean și Nicoletei Safta, câte 3.

CSM va mai juca și duminică, un meci de campionat, cu Unirea Slobozia, ora 20:00, tot la București, urmând ca apoi să pregătească debutul de foc din Sala Polivalentă, contra campioanei Europei, ETO Audi Gyor.

 

Gyor, victorie în campionat

Și adversara CSM-ului a jucat tot vineri seara, în campionat. Gyor a câștigat în fața celor de la MTK Budapesta, cu 30-20.

Nora Mork 7 goluri și Anne Mette Hansen 5 reușite au fost principalele marcatoare. Gyor e doar pe locul 2 în întrecerea internă după ce a pierdut partida în fața rivalei din Budapesta, Ferencvaros.

Campioana Europei va veni la București fără Eduarda Amorim, accidentată. CSM București-Gyor se va juca vineri, de la ora 20:30, în Sala Polivalentă din București. 

Sursa: Gazeta Sporturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel