CSM București, trasfer de senzație. Un nume mare, în România

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Elizabeth Omoregie (21 ani) este mare surpriză a CSM Bucureşti pentru întărirea lotului, în vederea abordării sezonului 2018-2019. 

Jucătoarea de la Krim Ljubljana a semnat un contract cu campioana României, începând din vară. Clubul susţinut de Primăria Capitalei a confirmat încă un transfer, cel al interului dreapta Barbara Lazovic de la Vardar Skopje, informează Prosport.

Elizabeth Omoregie este una din cele mai promiţătoare jucătoare din noul val la nivel mondial. La nici 20 de ani, jucătoarea din Bulgaria cu origini nigeriene era deja un lider la Krim Ljubljana. De altfel, Omoregie a fost revelaţia Ligii Campionilor în prima parte a sezonului trecut.

Între timp, handbalista a obţinut şi cetăţenia slovenă, astfel că va reprezenta această ţară la nivel de prime reprezentative. Ea a fost adusă la CSM Bucureşti pentru a suplini plecarea centrului Isabelle Gullden, care din sezonul următor va evolua la Brest. Omoregie ar urma să acopere postul alături de Andrea Lekic, adusă de la Vardar Skopje, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel