CSM București. Per Johansson, noul antrenor. Primele declarații

CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT

Per Johansson a semnat cu CSM Bucureşti. 

"Tigroaicele" au rămas fără antrenor, după ce Helle Thomsen a plecat din România, iar suedezul a confirmat în presa din ţara natală că s-a înţeles cu oficialii de la Bucureşti.

"Există puţine ocazii pentru un antrenor să câştige Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decât medalia de aur în Liga Campionilor este un eşec. Nimeni nu ascunde asta în România. Pentru a primi şansa de a dansa din nou pe cea mai importantă scenă am decis să accept oferta de la CSM. Când mi s-a spus că am ocazia să-mi aduc întreaga familie în România, am simţit că este o misiune pe care nu pot să o refuz", a declarat Per Johansson, pentru presa din Suedia.

[citeste si]

În vârstă de 48 de ani, Per Johansson a mai antrenat CSM Bucureşti în perioada aprilie-mai 2017, iar sub comanda suedezului echipa din Capitală a pierdut un singur meci dintre cele nouă disputate, chiar în semifinalele Ligii Campionilor, din Final Four-ul de anul trecut de la Budapesta. Totuşi, CSM Bucureşti a câştigat atunci campionatul şi Cupa României.

CSM Bucureşti s-a despărţit zilele trecute de Helle Thomsen, antrenoarea daneză cu care a şi început sezonul. Este al treilea sezon consecutiv în care campioana României nu reuşeşte să încheie un an competiţional cu antrenorul cu care a plecat la drum.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel